Warta Perusahaan

Dongguan Enuo cetakan Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Hot Spring+ forest drifting for fun!
Warta

Hot Spring + drifting alas kanggo seneng-seneng!

-Dolan menyang Lembah Kesehatan Musim Panas Nankunshan Udan pirang-pirang dina udan lan ora ngerti yen musim semi wis kliwat. Sawise cuaca apik, aku ngerti yen musim panas wis suwe. Wektu mesthi ana ing dalan sing ora disengaja, tanggalan taun 2019 wis diganti wulan Juni, lan musim panas ...
Sinau Luwih Luwih
Hi friends, See How American judge your molds level !
Warta

Hai kanca, Deleng Kepiye carane Amerika menilai level cetakan sampeyan!

Minangka produsen cetakan ekspor ing China, Mbandhingake karo cetakan domestik, harga cetakan ekspor pastine luwih dhuwur ing taun-taun kepungkur, kesenjangan kasebut disebabake standar sing beda. Masyarakat Industri Plastik Amerika (SPIAN-102-78) mbentuk cetakan dadi limang kategori. Limang jinis cetakan iki ...
Sinau Luwih Luwih
Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!