Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Pra Cetakan Deformasi

Detail Produk

Tag Produk

Babagan tangki udara & banyu otomatis,cetakan plastik bagean radiator kipas & kipas, kontrol desain lan manufaktur kualitas luwih angel tinimbang jinis normal, amarga bagean jinis iki biasane dicetak dening senyawa PA6 (PA66) / PP + GF (30-35%) senyawa, lan iki jinis materi gampang dadi deformasi sajrone proses cetakan, lan ukuran produk sing cocog gampang ora bisa ditoleransi. Mula, ngerti karo keteraturan deformasi, mula nggawe desain pra-deformasi adhedhasar pengalaman lan Analisis CAE asil ing proses desain awal wis dadi kunci sukses manufaktur cetakan. kita ngarani cetakan jinis iki minangka cetakan pra-deformasi.

Cetakan Enuo tim duwe luwih saka 10 taun pengalaman nggawe cetakan pra-deformasi, lan wis dilayani Valeo, Mahle-behr, Delphi lan pelanggan bagean otomotif sing misuwur ing saindenging jagad. Sugeng rawuh komunikasi karo kita babagan cetakan pra-deformasi.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!