Hubungi

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, bisnis inti yaiku desain cetakan plastik lan manufaktur. Salajengipun, cetakan Enuo minangka pabrik OEM sing melu mesin logam ing mesin CNC, produk prototipe R&D, peralatan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, nyemprot lan dipasang.

Kirimi pesen

Entuk Kutipan

Seneng nulungi sampeyan

Hubungi karo Kita

Alamat

: Lantai 1, Bangunan C, Taman Industri Huihong, No.170, Jalan Huancun, desa Jinxiaotang, Kota Fenggang, Kota Dongguan, China.

Telpon:

+ 86-769-89891080

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼