Cetakan Plastik

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Cetakan Plastik

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kreatif

Bagean Auto

Auto Parts in Germany

Waca liyane

Die Casting Parts

Die Casting Parts in Germany

Waca liyane

Perkakas Kantor & Omah

Office & Home Appliances in Germany

Waca liyane

Bagean sing Tepat

Precise Part in Germany

Waca liyane

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼