Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Precision Mould

Detail Produk

Tag Produk

Cetakan presisi tinggi tegese ukuran produk cetakan cilik, konsistensi dhuwur banget, nanging regane larang; kalebu komponen optik, komponen peralatan listrik, lan industri elektronik konsumen. Cetakan kanthi proses struktural rumit dibutuhake kanggo nyadari akeh fungsi kanthi cetakan cilik. karomulti-growong nanging priksa kabeh konsistensi dimensi rongga.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!