Profil Perusahaan

Dongguan Enuo Mould Co, Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, bisnis inti yaiku desain cetakan plastik lan manufaktur. Kajaba iku, Enuo Mould minangka pabrik OEM sing melu mesin logam ing mesin CNC, produk prototipe R&D, peralatan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan.

Perusahaan nggayuh pamindhahan tanduran anyar ing wulan April 2017, kanthi jembar 2.000 meter persegi, yaiku klompok perakitan telung mol ing bengkel lan diiseni pusat mesin mesin presisi, mesin EDM, mesin penggilingan, mesin penggilingan, pengujian lan peralatan liyane sing luwih akeh saka 30 set. Bobot angkat maksimal crane yaiku 15 ton. Output tahunan luwih saka 100 set lan cetakan paling gedhe sing digawe nganti 30 Ton. Yen dibandhingake karo pasar cetakan, daya saing inti perusahaan asale saka tim teknik lan manufaktur sing berpengalaman. Anggota manajemen inti ing departemen proyek, desain lan pabrik kabeh duwe luwih saka 10 taun pengalaman kerja praktis lan pengalaman manajemen departemen, Mula, dheweke bisa uga ahli ing koordinasi sumber daya kanggo ngatasi loro titik nyeri utama ing pabrik-kualitas lan tenggat wektu . Tim desain wis melu langsung ing desain cetakan pencahayaan otomatis Marelli AL / Magna / Valeo; Tangki otomatis udara & banyu Mahle-Behr lan kurung krenjang kipas pendingin; Bagean sunroof otomatis Inalfa; Bagean aksesoris interior lan eksterior HCM; INTEC / ARMADA (Nissan) bagean struktural otomatis lan bagean kluwarga LEIFHEIT. Tim proyek wis langsung nggawe pangembangan cetakan tangki udara & banyu CK / Mahle-Behr / Valeo lan kipas kipas pendingin; Pipa inog lan outlet Sogefi, interior struktural interior lan eksterior Sinocene / Toyota, bagian tangki bahan bakar EATON, alat listrik ABB lan produk rumah tangga IKEA. Kajaba iku, perusahaan nggawe aliansi pangembangan karo anggota klompok BHD liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan mandheg saka desain cetakan lan manufaktur, desain lan manufaktur peralatan inspeksi, injeksi produk plastik, penyemprotan lan perakitan.

Babagan cetakan Enuo

-Tembung kudu tulus amarga janji utang!

Dongguan Enuo Mould Co, Ltd. minangka anak perusahaan saka Hongkong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, R&D peralatan inspeksi, injeksi produk plastik, nyemprot lan dipasang uga ditindakake.

Perusahaan nggayuh pamindahan pabrik anyar ing wulan April 2017, area taman industri anyar 3.000 meter persegi, sing diisi kanthi presisi
Pusat mesin CNC, mesin pemicu EDM, mesin panggilingan, mesin penggilingan,pengujian lan peralatan liyane luwih saka 30 set, uga ana telung klompok perakitan cetakan.

Klien Kita

Matur suwun kabeh dhukungan saka klien

Pameran Perusahaan

Enuo fasilitas nyumbang kanggo sukses sampeyan!

Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼