Budaya Perusahaan

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Enuo Mold- Company Culture
Hurray! Kita pindhah menyang tanduran anyar!
Para kanca, sugeng enjing sedaya! Dina iki tanggal 8 Juni 2017, kita diajeni banget ngadeg ing kene, nganakake upacara pembukaan Enuo mold Co., Ltd., lan nyekseni wayahe perusahaan sing ora iso dilalekake. Thanks kanggo partisipasi aktif mitra Enuo Mould, amarga dhukungan ...
Waca liyane

18-06-27 |

Dening HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Wah! preinan apik ing pantai!
-A liburan menyang pantai Dapeng Mitra cetakan Enuo sing dikasihi: Kapan wae mangsa ganti, dingerteni yen wektu bakal liwati. Tanpa sadhar, Agustus bakal diwenehake saka tanggalan 2018. Musim panas wis suwe saya suwe, lan musim gugur bakal teka. Kanggo kabeh mitra cetakan Enuo, 8 ...
Waca liyane

18-04-28 |

Dening HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Hot Spring + drifting alas kanggo seneng-seneng!
   -Dolan menyang Lembah Kesehatan Musim Panas Nankunshan Udan pirang-pirang dina udan lan ora ngerti yen musim semi wis kliwat. Sawise cuaca apik, aku ngerti yen musim panas wis suwe. Wektu mesthi ana ing dalan sing ora disengaja, tanggalan taun 2019 wis diganti wulan Juni, lan ...
Waca liyane

17-10-27 |

Dening HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Dina iki dina sing lucu!
  -Dolan menyang Lakehan Lakehan April mesthine dadi musim romantis. Klumpukan ing papan kembang mekar ngrasa isin yaiku umume wong ing ati. Nanging, minangka molder, kita asring kudu nurunake puisi jantung kanggo ngirim proyek lan ...
Waca liyane

17-10-27 |

Dening HARRY


Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!