Entuk Kutipan

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, bisnis inti yaiku desain cetakan plastik lan manufaktur. Kajaba iku, cetakan Enuo minangka pabrik OEM sing melu mesin logam ing mesin CNC, produk prototipe R&D, peralatan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan.

Kirimi pesen

Entuk Kutipan

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼