Anggota Tim Inti

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, panyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Anggota Tim Inti

Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼