Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Auto Grille Trim

Detail Produk

Tag Produk

 

Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!