Ora ana prekara B2B utawa PROYEK B2C, KITA PUNCI KANGGO IDEA

Waca liyane
FOKUS ON MOLD 21+ Taun:
ONE STOP TOTAL PLASTIC SOLUSI PROVIDER
Make prototypes by 3D printing or CNC

PRODUK PROTOTYPE

Gawe prototipe nganggo cetakan 3D utawa CNC

Waca liyane
Precise machines to machine precise metal parts

MESIN CNC

Mesin sing tepat kanggo mesin bagean logam sing tepat

Waca liyane
Assembly fixture and measurement gauge making

GAUGE MAKING

Perlengkapan perakitan lan pangukuran pangukuran

Waca liyane
Prototype / Mass production plastic & die-casting mold making

Gawe MOLD

Prototipe / Plastik produksi massal & nggawe cetakan mati-casting

Waca liyane
Plastic & silicon & die-casting parts production

CAMPURAN PLASTIK

Produksi bagean plastik & silikon & casting

Waca liyane
enuo-mold-about

Babagan ENUO MOLD

-Tembung kudu tulus amarga janji utang!

Perusahaan nggayuh pamindhahan tanduran anyar ing wulan April 2017, area pabrik taman industri anyar 2.000 meter persegi, sing dilengkapi pusat mesin mesin presisi CNC, mesin pemicu EDM, mesin penggilingan, mesin grinding, pengujian lan peralatan liyane luwih saka 30 set, uga kalebu telung klompok perakitan cetakan. Bobot angkat derek bengkel maksimum 15 ton, kanthi output set 100 set, lan bobot cetakan paling gedhe nganti 30 kemampuan Ton.
Kompetisi ing pasar cetakan, daya saing inti perusahaan asale saka tim teknik lan manufaktur sing berpengalaman. Anggota manajemen proyek, desain, lan manufaktur inti kabeh duwe pengalaman kerja praktis ing toko kerja suwene pirang-pirang taun, lan duwe pengalaman manajemen departemen luwih saka 10 taun, ahli ing koordinasi sumber daya kanggo ngatasi loro titik nyeri industri utama- kualitas lan tenggat wektu. Antarane, tim desain langsung melu desain cetakan pencahayaan otomatis Marelli AL / Magna / Valeo; Tangki otomatis udara & banyu Mahle-Behr lan kurung krenjang kipas pendingin; Bagean sunroof otomatis Inalfa; Bagean aksesoris interior lan eksterior HCM; INTEC / ARMADA (Nissan) bagean struktural otomatis, bagean rumah tangga LEIFHEIT. Tim proyek wis ngarahake pangembangan cetakan tangki udara & banyu CK / Mahle-Behr / Valeo lan bagian kurung kipas pendingin; Pipa inog lan outlet Sogefi, interior struktural interior lan eksterior Sinocene / Toyota, bagian tangki bahan bakar EATON, alat listrik ABB lan produk rumah tangga IKEA.
Kajaba iku, perusahaan nggawe aliansi pangembangan karo anggota klompok BHD liyane, kita bisa nyedhiyakake layanan mandheg kanthi desain cetakan lan manufaktur, desain lan manufaktur peralatan inspeksi, injeksi produk plastik, penyemprotan lan perakitan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

PAWARTA PERUSAHAAN

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼