Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Ukuran Cetakan Gedhe

Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngrancang produk miturut conto utawa ide pelanggan. Insinyur kita duwe pengalaman akeh babagan desain produk. Kita nggunakake paling anyarPiranti lunak AUTOCAD. Kita bisa nyoba desain kanthi analisis simulasi kanggo nggawe manawa desain bisa digunakake kanthi jangka sing apik.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!