2K Over Mould Mould

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

2K Over Mould Mould

Detail Produk

Tag Produk

Cetakan warna loro (2kelas):Rong jinis bahan plastik dicetak injeksi ing mesin cetak injeksi sing padha, lan dicetak dadi rong bagian, nanging produke mung cetakan sapisan. Umume, proses cetakan iki uga diaranicetakan injeksi bahan dobel, biasane rampung karo siji set cetakan, lan mbutuhake mesin cetakan injeksi rong warna khusus.
Cetakan cetakan:Rong jinis bahan plastik ora kudu dicetak injeksi ing mesin cetak injeksi sing padha, lan dicetak dadi rong bagian; sawise produk dijupuk saka cetakan, dipasang ing cetakan liyane kanggo cetakan injeksi nomer loro. Mula, umume, proses cetakan iki biasane rampung karo rong set cetakan, tanpa mbutuhake rong warna khususmesin cetakan injeksi.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!