Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Unscrewing Mould

Detail Produk

Tag Produk

Akeh produk industri lan produk sipil duwe desain utas internal lan eksternal, lan ngrampungake cetakan partde plastikmasalah yaiku kunci kanggo desain cetakan kasebut. Umume, ana rong jinis cara kanggo ngatasi benang bagean plastik: jinis siji, cara kanggo dipeksa ngecor; jinis loro, bagean plastik kanthi benang jero, kekuatan resin dhuwur lan presisi benang sing dhuwur, sing kudu diputer lan ditarik metu. Ing struktur unthreading rotary, dipérang dadi decoupling manual lan unreadreading. Efisiensi produksi kurang, nanging struktur cetakane gampang, lan cocog kanggo produksi batch cilik; utas otomatis (un-screwing)efisiensi penghapusan iku dhuwur, kualitas stabil, lan cocog kanggo produksi massal. Ing struktur cetakan unthreading rotary kanthi otomatis, masalah kayata stabilitas lan kepraktisan kudu dirampungake.Cetakan Enuo bisa ngrancang lan ngasilake struktur cetakan de-cetakan otomatis kanggo rantai, rak lan pinion, tahu, motor listrik lan transmisi liyane. Sawise nggunakake jangka panjang, struktur cetakan stabil lan andal, efisiensi produksi dhuwur, lan produk kasebut nyukupi kebutuhan praktis.

Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!