Blog

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Which picture will you choose from the end of this artical
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Gambar sing bakal sampeyan pilih saka pungkasan seni iki

Wah, wong lanang! wektu pangiriman cetakan anyar !! Ha, Delengen seneng banget karo cah pemasaran kita! Ya, sadurunge ngirim gambar iki, ana dilema sing mbesuk ing atiku. Kanca sing duwe koneksi "LinkedIn" akeh banget kanggo menehi saran: Heh, harry! ora becik ngundang bocah wadon ngadeg karo ...

Waca liyane
How many do you know about part molding defect -marks
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Pira sampeyan ngerti babagan cacat cetakan bagean - tandha

Sajrone uji coba cetakan, cacat cetakan asring kedadeyan tanpa ramalan, mula insinyur uji coba cetakan sing apik mesthine duwe pengalaman sing cukup kanggo menilai alesan kasebut kanthi cepet, amarga biayane saya mundhak sajrone nggunakake mesin injeksi. Ing kene tim kita nglumpukake sawetara ...

Waca liyane
The solutions to control the deformation of air & water tank-modification section
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Solusi kanggo ngontrol deformasi bagean modifikasi tank & banyu

Para pamiarsa, kita ngomong babagan bagean desain kanggo ngontrol cetakan pra-deformasi ing artikel pungkasan (Kepiye cara ngontrol deformasi bagean tangki udara & tangki banyu? -Bagean desain), nanging kanggo nduwe desain sing apik yaiku premis, uga kudu kerja modifikasi akeh kanggo nyetel dimensi miturut ...

Waca liyane
Don’t you think our little girl is more beautiful at tooling work-shop
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Apa ora mikir yen bocah wadon kita luwih ayu ing toko alat

HaHa, kanggo wong sing wis melu industri cetakan suwene 8 taun, aku kudu "sambat", lan sing pertama yaiku: Kakehan bocah-bocah wadon ing sekitar kita ... Ya, mung nggawe guyon, nanging uga ngandhani lokakarya perkakas sing sejatine kerjaan pancen ora cocog kanggo kaendahan. amarga kakehan makarya ana swarga, ...

Waca liyane
Hi friends, See How American judge your molds level !
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Hai kanca, Deleng Kepiye carane Amerika menilai level cetakan sampeyan!

Minangka produsen cetakan ekspor ing China, Mbandhingake karo cetakan domestik, harga cetakan ekspor pastine luwih dhuwur ing taun-taun kepungkur, kesenjangan kasebut disebabake standar sing beda. Masyarakat Industri Plastik Amerika (SPIAN-102-78) mbentuk cetakan dadi limang kategori. Limang jinis cetakan iki ...

Waca liyane
How to control the deformation of air &water tank part?-design section
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Kepiye cara ngontrol deformasi bagean tangki udara & banyu? -Bagean desain

1, Desain pra-deformasi minangka kunci Babagan cetakan plastik produk udara & tangki banyu, kontrol kualitas kanggo desain lan manufaktur luwih angel tinimbang jinis normal, amarga bagean jinis iki biasane dicetak dening materi PA6 (PA66) + GF (30-35%) senyawa, lan mater ...

Waca liyane
Transparent food-boxes molds been shipped to customer
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Cetakan kothak panganan transparan dikirim menyang pelanggan

15 Mei 2017- kiriman cetakan Sawise pirang-pirang wulan kerja keras, cetakan cetakan rumah tangga (kothak panganan) dikirim menyang pelanggan. Amarga bagean sing transparan (kaya sing ditampilake ing ndhuwur), lan pelanggan duwe syarat tingkat dhuwur kanggo tampilan bagean. Tim teknik kita nindakake akeh kanggo nelukake ...

Waca liyane
What is scientific tooling trial ?
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Apa nyoba alat ilmiah?

1. Tujuan sidhang cetakan? Umume cacat cetakan kedadeyan sajrone proses plastisisasi lan cetakan produk, nanging kadhangkala ana gandhengane karo desain cetakan sing ora wajar, kalebu jumlah rongga; desain sistem pelari / adhem panas; jinis, posisi lan ukuran injeksi ...

Waca liyane
Hot Spring+ forest drifting for fun!
Kreativitas 5 Komentar 7 Juni

Hot Spring + drifting alas kanggo seneng-seneng!

-Dolan menyang Lembah Kesehatan Musim Panas Nankunshan Udan pirang-pirang dina udan lan ora ngerti yen musim semi wis kliwat. Sawise cuaca apik, aku ngerti yen musim panas wis suwe. Wektu mesthi ana ing dalan sing ora disengaja, tanggalan taun 2019 wis diganti wulan Juni, lan musim panas ...

Waca liyane
Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!