Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

The solutions to control the deformation of air & water tank-modification section
Kreativitas 5 Komentar Sep-28-2020

Solusi kanggo ngontrol deformasi bagean modifikasi tank & banyu

Para pamiarsa, kita ngomong babagan bagean desain kanggo ngontrol cetakan pra-deformasi ing artikel pungkasan (Kepiye cara ngontrol deformasi bagean tangki udara & tangki banyu? -Bagean desain), nanging kanggo nduwe desain sing apik yaiku premis, kita uga kudu nggawe kerja modifikasi akeh kanggo nyetel dimensi miturut asil uji coba cetakan sing nyata. Kaya sing sampeyan ngerteni, bagean liyane duwe macem-macem géomètri, mula status cetakan sing beda kudu padha karo solusi sing beda. ok, tulung tututi kula kanggo ngerti solusi sing bakal ditindakake.

Umumé, biasane kita butuh uji coba cetakan kaping 4 kanggo nyiapake cetakan kanggo tuku, lan saben uji coba duwe peran kanggo menehi cetakan kanthi lengkap.

T0:

T0 coba yaiku tumindak utama tim kanggo mriksa fungsi cetakan, lan verifikasi asil pre-deformasi sing dirancang utawa digawe ing cetakan bener utawa ora.

aed1

Entuk data bagean deformasi nyata (Lumahing pungkasan, orifice tabung, bolongan sing dipasang, gesper perakitan ...)

Coba goleki kabeh masalah cetakan, ora preduli utawa didhelikake , kayata: tumindak mbukak / nutup cetakan, tumindak cetakan cetakan, status saldo ngisi bahan, bagean status cetakan, lampu kilat lan bengok-bengok dll.

Supaya sampel tetep ing suhu normal 24 jam kanthi status bebas, banjur ngukur ukurane (dimensi mung lapor kanggo modifikasi batin), utamane kanggo mriksa area sikil, kayata lurus, rata, dhuwur sikil lan kekandelan. Amarga wilayah sikil mesthi minangka datum pangukuran. Sawise laporan dimensi T0 kasedhiya, banjur ganti cetakan kasebut miturut las.

Tips:

Babagan modifikasi dimensi sawise T0, mung prihatin babagan flatness, straightness lan perpendicularity.

T1:

Kanggo nyoba T1, biasane pelanggan bakal melu nyoba uji coba. Lan kita kudu nyadari target ing ngisor iki saka T1.

Fungsi lan gerakan cetakan kudu OK, lan status injeksi kudu mbukak kanthi status sing stabil.

Ukuran sampel kudu meh ok ing lurus, sikil lan jejeg sikil.

24 jam mengko, ngukur conto (laporan dimensi lengkap bakal dikirim menyang pelanggan) lan miturut asil kanggo ngowahi modifikasi cetakan.

Tips:

Ganti baja alus saka sisipan inti menyang baja keras sing dibutuhake. Kangge mriksa alat lan bagean standar kanggo nyiyapake dhaptar priksa.

Nindakake sawetara pangaturan cilik babagan straightness, flatness lan perpendicularity.

Ngoptimalake kabeh toleransi posisi.

achus

T2:

Tujuan saka coba coba T2 yaiku:

95% ukuran posisi pipa, brekts lan klip ing toleransi. Kanggo ngukur conto lan priksa manawa ana dimensi NG.

100% straightness, flatness lan perpendicularity ana ing toleransi.

Kabeh ora cocog ing antarane sisipan ana ing 0,1mm.

Sampel T2 kudu dikirim menyang pelanggan kanggo tes fungsi lan perakitan, komunikasi karo pelanggan yen ana umpan balik saka tes. Yen tanpa rekayasa, kita bakal ngowahi cetakan minangka jadwal.

Tips:

Ngoptimalake kabeh dimensi.

T3 :

T3 cetakan cetakan kudu lengkap ngrampungake dimensi lan conto conto.

Uji coba persetujuan alat (TA utawa T4) kudu terus dilakoni 2-4 jam kanggo verifikasi fungsi cetakan lan kualitas sampel. Sawise nyoba rampung pungkasane mriksa cetakan sadurunge dikirim.

Ing ndhuwur kalebu ringkesan proses modifikasi cetakan pra-deformasi. informasi lengkap, hubungi kami harry@enuomold.com

Thanks kanggo wektu!


Wektu kiriman: Sep-28-2020