Layanan

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Layanan

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kreatif

Mesin Cnc

Cetakan Enuo bisa nyedhiyakake layanan pemrosesan one-stop kanggo desain logam, produksi, lan perawatan permukaan. Perusahaan wis nglumpukake pengalaman sing akeh ing pangolahan bagian logam lan kasus perawatan permukaan suwene wis pirang-pirang taun. Perusahaan kasebut duwe peralatan pangolahan presisi tinggi sing saka njero lan luar negeri (Sodick CNC, EDM), kanthi alat ukur CMM sistem PC Si Rui kanggo nyedhiyakake pelangganpanggilingan bagean CNC ...

Waca liyane

Gauge Making

Cetakan Enuowis kasedhiya ngukur Gauge, perlengkapan dhukungan CMM lan perlengkapan perakitan lini produksi sajrone pirang-pirang taun pembuatan cetakan lan penjualan. Ruang lingkup jigs inspeksi kalebu tutup mobil lan bagian dekorasi interior / njaba.Injeksi bagean cetakan,Lampu depan otomatis lan bagean stempel logam. Enuo Team gumantung karo tim operasi sing efisien, peralatan pangolahan / pangukuran sing apik lan kualitas stabil kanggo terus nyedhiyakake ...

Waca liyane

Pembuatan Cetakan

Cetakan Enuo bisnis utama yaiku desain lan manufaktur cetakan plastik, area pabrik 2.000 meter persegi, sing dilengkapi pusat mesin presisi CNC, mesin percikan EDM, mesin penggilingan, mesin penggilingan, pengujian lan peralatan liyane sing luwih saka 30 set, uga telung klompok perakitan cetakan kalebu. Bobot angkat derek bengkel maksimum 15 ton, kanthi output set 100 set, lan bobot cetakan paling gedhe nganti 30 kemampuan Ton.

Waca liyane

Cetakan Plastik

Cetakan Enuobisnis utama yaiku desain lan manufaktur cetakan plastik, area pabrik 2.000 meter persegi, sing dilengkapi pusat mesin presisi CNC, mesin percikan EDM, mesin penggilingan, mesin penggilingan, pengujian lan peralatan liyane sing luwih saka 30 set, uga telung klompok perakitan cetakan kalebu. Bobot angkat derek bengkel maksimum 15 ton, kanthi output set 100 set, lan bobot cetakan paling gedhe nganti 30 kemampuan Ton.

Waca liyane

Produk Prototipe

Cetakan enuo nggunakake teknologi 3D cetakan utawa cetakan silikon kanggo nyedhiyakake layanan mandheg kanggo pelanggan kayata pangembangan produk kanthi cepet, manufaktur model sing cepet, perkakas cepet lan produksi massal. NggunakakePRO / E, SOLIDWORKS, MASTERCAM, AUTOCAD lan piranti lunak liyane kanggo produk internal Optimisasi struktur, desain, lsp. nyedhiyakake pelanggan kanthi andal kanggo pangembangan produk anyar, uji coba pasar, penjualan pameran lan manufaktur cetakan.

Waca liyane
Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼