Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Tangki Air & Air Otomatis

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kreatif

Tangki Udara Otomatis

Auto Air Tank

Waca liyane

Tangki Banyu Otomatis

Auto Water Tank

Waca liyane

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼