Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Bagean Auto

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kreatif

Tangki Air & Air Otomatis

Auto Air & Water Tank in Germany

Waca liyane

Bumper Otomatis

Auto Bumper in Germany

Waca liyane

Tutup Mesin otomatis

Auto Engine Cover in Germany

Waca liyane

Kipas Kipas & Kipas Kipas

Auto Fan & Fan Shroud in Germany

Waca liyane

Auto Grille Trim

Auto Grille Trim in Germany

Waca liyane

Manifold Intake Otomatis

Auto Intake Manifold in Germany

Waca liyane

Sunroof Otomatis

Auto Sunroof in Germany

Waca liyane

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼