Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Bumper Otomatis

Detail Produk

Tag Produk

 

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!