Pembuatan Cetakan

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain lan manufaktur cetakan plastik minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Pembuatan Cetakan

Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kreatif

2K Over Mould Mould

2K Over Moulding Mold in Germany

Waca liyane

Ukuran Cetakan Gedhe

Big Size Mold in Germany

Waca liyane

Cetakan Multi-Rongga

Multi-Cavity Mold in Germany

Waca liyane

Pra Cetakan Deformasi

Pre Deformation Mold in Germany

Waca liyane

Precision Mould

Precision Mold in Germany

Waca liyane

Unscrewing Mould

Unscrewing Mold in Germany

Waca liyane

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utangļ¼