Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Which picture will you choose from the end of this artical
Kreativitas 5 Komentar 27 Okt-2020

Gambar sing bakal sampeyan pilih saka pungkasan seni iki

Wah, wong lanang! wektu pangiriman cetakan anyar !! Ha, Delengen seneng banget karo cah pemasaran kita!

Ya, sadurunge ngirim gambar iki, ana dilema sing mbesuk ing atiku. Kanca sing duwe koneksi "LinkedIn" akeh banget kanggo menehi saran: Heh, harry! ora apik yen ngajak bocah wadon ngadeg nganggo cetakan, luwih-luwih kanthi praupan sing mesem! Ayo, pabrik cetakan kudu kasus sing serius, ok? Apa bisa uga wong teknis sing nyekel kaliper utawa kertas nggambar bisa dadi luwih cocog?

Which picture will you choose from the end of this artical d

Kanggo wayahe, kaya sing diandharake, aku nuwun sewu nalika nggawe tim dadi angel, amarga apa sing daklakoni nuduhake kesan sing ora pati penting kanggo para pamiarsa. Kayane narik kawigaten para pamirsa minangka siji-sijine tujuan kanggo ngirim! Mula, ing wektu iki aku pinuju nindakake kaya sing disaranake, dadi resmi dadi produsen cetakan “nyata”! Banjur, aku njupuk gambar pertama kanthi pitulung kolega kanthi serius. kaya gambar ing ngisor iki sing ditampilake, mung cetakan lan produk sing ditampilake ing ngarep lensa, resmi lan resik, kabeh ora apa-apa. nanging aku rumangsa ilang…

Which picture will you choose from the end of this artical c

Nalika rampung potret, lan rencana mlaku maneh. Bocah-bocah wadon "sawise 90an" ujar: apa aku bisa duwe foto nganggo cetakan iki? Aku ngomong, mesthi! Banjur dheweke mulai nggawe kabeh jinis "profesional" kanthi cetakan, kaya nggawe selfie pribadi, lan para pekerja liyane ing bengkel kabeh ditutup ing mburi kamera kanthi ngguyu, dumadakan swasana lokakarya dadi anget lan rukun. Anggota tim seneng karo prestasine, lan rasa prestasine ditampilake ing rai sing mesem ...

Oke, nggawe perkakas kudu cilik lan presisi, nanging kerja kanthi swasana seneng uga penting kanggo para pekerja. Kaya sing sampeyan ngerteni, yen wektu proyek sithik, para pekerja asring kerja lembur, malah sewengi tetep mandhegani, janji karo para pelanggan. Dheweke kesel lan tegang sajrone proses kasebut, yen bisa nuduhake rasa hormat lan apresiasi marang gaweyan lan produke, kenapa ora? Nalika dheweke sumunar kanthi "makarya", apa kita ora gelem ngrungokake tepuk tangane? Piranti kasebut adhem, nanging anget saka tim!

Saiki sedina, akeh pamilik perusahaan alat sing ngeluh: Luwih angel ngrekrut para pekerja, ora preduli desainer, insinyur utawa operasi mesin. utamane kanggo grup "sawise 90an", kaya ing pikirane, ora ana seneng-seneng ing industri nggawe cetakan. Generasi anyar duwe definisi babagan kerja, rasa seneng dadi faktor sing luwih penting kanggo mbangun lan nguatake tim.

Para pamiarsa, apa sampeyan mikir nggawe adegan sing nyenengake ing karya saben dinane, santai karo tim nalika proses ora apik utawa ora? tulung tampilake polah sampeyan kanthi milih gambar ing ngisor iki.

Which picture will you choose from the end of this artical b

Which picture will you choose from the end of this artical


Wektu kiriman: Okt-27-2020
- Sabanjure Kirim