Gauge Making

Dongguan Enuo cetakan Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Hong Kong BHD Group, desain cetakan plastik lan manufaktur minangka bisnis inti. Salajengipun, komponen logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan inspeksi / Gauge R&D, cetakan produk plastik, penyemprotan lan perakitan uga ditindakake.

Gauge Making

Detail Produk

Tag Produk

Cetakan Enuo wis kasedhiya ngukur Gauge, perlengkapan dhukungan CMM lan perlengkapan perakitan lini produksi sajrone pirang-pirang taun pembuatan cetakan lan penjualan. Ruang lingkup jigs inspeksi kalebu tutup mobil lan bagian dekorasi interior / njaba. Bagian cetakan injeksi, Lampu depan otomatis lan bagian stempel logam. Enuo Team gumantung karo tim operasi sing efisien, peralatan pangolahan / pangukuran sing apik lan kualitas stabil kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi terus-terusanlayanan mandeg mandhuwur.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Kanggo Energi Energi

Hubungi Saiki

+86 13922865407

Kanggo Informasi Liyane

Tembung kudu tulus, amarga janji iku utang!